Ужгородські патрульні вночі наздогнали підозрюваних у вбивстві біля словацького кордону

10 квітня, орієнтовно о 4 ночі, патрульні отримали повідомлення від диспетчера екстреної медичної допомоги. Він розповів про людей, які повернулись до орендованої квартири з тілесними ушодженнями. Патрульні одразу вирушили за місцем виклику — на вулицю Щедріна.

На підлозі помешкання лежали 2 чоловіків без ознак життя та ще один — поранений. Його намагались врятувати лікарі. Патрульні поспілкувалися з заявником. Він повідомив: бачив раніше 2 підозрілих людей, які тікали в напрямку аеропорту. Інспектори повідомили всі екіпажі про орієнтування.

Протягом години інший екіпаж розпитав одного з водіїв. Він бачив, як вірогідні підозрювані рухаються убік аеропорту. Патрульний поліцейський за підтримки прикордонника та за допомогою обладнання нічного бачення майже 3 кілометри вів підозрюваних — до самого кордону зі Словаччиною.

Молодих місцевих жителів — чоловіка і жінку — затримали на місці, а поряд виявили плями бурого кольору, імовірно від крові, та можливе знаряддя вбивства — кухонний ніж. Справу передали слідчим.

knife