Патрульні Києва склали низку протоколів на водія напідпитку, який скоїв ДТП на автомобілі, який перебував у розшуку

У п’ятницю, близько 21-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без травмованих на проспекті Правди.

За зазначеною адресою інспектори виявили транспортний засіб Peugeot Partner з механічними пошкодженнями та пошкоджений паркан. Поряд із автомобілем перебував і водій.

Поліцейські встановили, що керманич Peugeot не врахував змін дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на огорожу.

Під час спілкування охоронці порядку помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотеста “Драгер” на місці. Прилад показав результат 0,88 проміле, що майже в 4 рази перевищує норму.

Патрульні за інформаційними базами встановили, що 23-річний чоловік взагалі не отримував водійського посвідчення. А зазначений Peugeot перебував у розшуку, як викрадений.

Інспектори склали на керманича протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли на нього постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) КУпАП.

Поліцейські затримали чоловіка та передали його слідчо-оперативній групі для з’ясування всіх обставин.