Патрульні Луганщини стали учасниками тренінгу зі стресостійкості

Емоційне виснаження, погіршення здоров’я, втома від співчуття — це все ознаки професійного вигорання, з яким патрульні можуть стикатися на службі. Небайдужість патрульного до людських проблем, прагнення допомогти, а інколи, необхідність рятувати життя, на все це організм реагує стресом, який може накопичуватись і приводити до неприємних наслідків.

Аби допомогти нівелювати негативний вплив професійного вигорання на якість роботи патрульних наші партнери організували тренінг для поліцейських, який має допомогти розібратися з проблемою та відшукати шляхи її вирішення.

Патрульні активно висловлювали свою позицію, ділилися досвідом та ситуаціями, у які доводилось потрапляти під час виконання службових обов’язків. Вільний формат спілкування під час тренінгу для патрульних дозволяє навчитися правильно діяти в стресових ситуаціях та розбиратися у власних почуттях.

Працюємо над розвитком, вдосконаленням знань та здобуваємо досвід за для того, щоб максимально швидко та якісно виконувати свою роботу.