Добрі справи маленькими не бувають: львівські патрульні допомогли дістати додому трьом діткам з особливими потребами

https://www.facebook.com/patrolpolice.gov.ua/videos/392082899110313

У передсвяткові дні в соцмережах з’явилося прохання від волонтерів про допомогу. Вони шукали тих, хто доправив би до громадського транспорту, який їде на Дрогобиччину, матусь із дітьми на візках. Адже ті не можуть дістатися з лікарні додому.

Це повідомлення побачила Катерина Ем, яка очолює місцеву пресслужбу патрульної поліції, та одразу передала інформацію колегам.

Патрульні одразу зголосилися допомогти. Вони вирішили зробити дітям сюрприз, про який ті давно мріяли, але навіть не сподівалися, що таке можливо.

ТОРівці Роман Кухаречко, Юрій Вихопень, Микола Матіяш та Василь Гринчишин приїхали до дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика, щоб відвезти Дмитра та двох Іванів додому. Діти дуже зраділи такій пригоді. Окрім незабутньої мандрівки та спілкування з патрульними, шкільні офіцери з відділу зв’язків із громадськістю підготували дітям цікаві та корисні подарунки.

“Хлопці дякують та радіють, що їх мрія здійснилася. Ці враження будуть для них незабутніми ще впродовж кількох наступних місяців! Дякуємо всім патрульним, які нам допомагали й проїхали цей шлях разом з нашими дітками!” — поділилася враженнями мама двійнят Лідія Костик.