Пильна сусідка повідомила про квартирного крадія: столичні патрульні затримали ймовірного зловмисника

Мешканка будинку на вулиці Михайла Ломоносова почула у під’їзді дивні звуки. У дверне вічко вона побачила невідомого чоловіка, який за допомогою сторонніх предметів намагався відчинити двері сусідньої квартири. Про це жінка негайно повідомила телефоном сусіда та продовжила слідкувати за діями ймовірного зловмисника.

Сусід швидко повернувся додому та застав невідомого чоловіка за спробою відчинити двері його помешкання, але самотужки спинити зловмисника він не зміг. Невідомий зміг утекти, а чоловік зателефонував до поліції.

Під час обстеження прилеглої території інспектори помітили схожого за описом чоловіка у дворах, на вулиці Васильківській. У нього виявили ліхтарик, рукавички, відмички, ключі, інструменти та інші предмети, а крім того — чужі документи. Коли патрульні перевірили їх за наявними базами, то з’ясували, що їх нещодавно викрали з іншої квартири.

Чоловіка затримали. Для з’ясування обставин події та перевірки причетності громадянина до інших схожих правопорушень на місце викликали слідчо-оперативну групу.