Рівненські патрульні затримали чоловіка, який може бути причетний до шахрайських дій

Учора близько 21-ї години екіпажу, що патрулює автодорогу М-06 (Київ — Чоп), надійшов виклик про шахрайство. Заявниця, касир АЗС, повідомила, що невідомий чоловік попросив в неї розміняти грошові кошти — 6 000 грн, за що обіцяв їй подяку у вигляді 50 грн. Після чого, ввівши в оману заявницю, заволодів грошовими коштами в сумі близько 3 200 грн.

Патрульні переглянули відео з камер спостереження на території АЗС та з’ясували, що після вчинення, ймовірно, шахрайських дій, чоловік сів до автомобіля Opel Vectra й попрямував у напрямку Рівного.

Заявниця надала чіткий опис зловмисника. Транспортний засіб, який підпадав під орієнтування, патрульні зупинили близько 23-ї години на автодорозі Київ — Чоп, неподалік села Привільне. У ньому перебували троє чоловіків, один з яких підпадав під опис заявниці.

Також в автомобілі виявили грошові кошти в значній кількості — банкноти номіналом 200 грн та 1 000 грн, банківські картки.

На місце події викликали слідчих, які встановлюватимуть усі обставини та причетність ймовірного шахрая до цих та інших подій.