Вінницькі патрульні затримали ймовірного крадія

Учора, близько 14-ї години, на лінію 102 зателефонував вінничанин. Він повідомив, що невідомий чоловік проник в його гараж і вкрав сумку з грошима, ключами та посвідченням водія. Зловмисник втік з місця події на автомобілі Opel Vivaro.

Орієнтування на правопорушника і транспортний засіб передали всім екіпажам. Камери спостереження Ситуаційного центру зафіксували автівку на Хмельницькому шосе. На вулиці Максимовича патрульні її зупинили.

За кермом перебувала 36-річна водійка. У неї інспектори помітили ознаки наркотичного сп’яніння: бліда шкіра обличчя, відсутність реакції зіниць очей на світло, порушення координації рухів. Пройти перевірку в медичному закладі жінка відмовилась.

Окрім того, на пасажирському сидінні перебував чоловік, схожий за описом на зловмисника. Охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин події.

На водійку автомобіля Opel Vivaro патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.