Бориспільські патрульні затримали чоловіка, що, імовірно, викрав авто

5 червня, близько 17-ї години, патрульні отримали орієнтування на транспортний засіб Chevrolet Lacetti, яким того ж дня незаконно заволоділи в Оболонському районі Києва.

Під час патрулювання екіпаж помітив схоже авто на вулиці Амеліна, що в Борисполі. Інспектори падали водію знак про зупинку, однак той натомість пришвидшився і почав утікати. Не впоравшись з керуванням, керманич здійснив наїзд на паркан поблизу приватного будинку. Вийшовши з авто, чоловік намагався утекти, проте дарма. Його затримали патрульні.

Під час спілкування з водієм патрульні з’ясували, що він перебуває в активному розшуку Голосіївським управлінням поліції столиці. Також керманич мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння показав, що рівень алкоголю перевищую допустиму норму в 6 разів.

На чоловіка склали 5 адміністративних матеріалів: протокол за ст. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч. 5 ст. 122 (Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила документи).

Оглянувши транспортний засіб, інспектори викликали слідчо-оперативну групу на місце події для встановлення всіх обставин цієї справи.