42 патрульних успішно пройшли курс з підготовки тактичних груп патрульної поліції

Курс тактичної підготовки був ініційований та проведений Департаментом патрульної поліції за підтримки відділу з правоохоронних питань Посольства України в США та програми ІСІТАР в Україні.

Навчання проводили інструктори з тактичної підтримки патрульної поліції, які раніше перейняли відповідний досвід в американських колег.

Поліцейські освоювали тактику роботи в приміщеннях, штурму транспортних засобів, домедичну та вогневу підготовки, прийоми рукопашного бою.
Здобуті теоретичні знання учасники відпрацьовували на практиці. Умови — максимально наближені до реальних. Завершальним етапом курсу став іспит та демонстрація здобутих навичок.

Сьогодні 42 патрульних поліцейських роти ТОР із Києва, Харкова, Сум, Львова, Миколаєва та Рівного отримали сертифікати про завершення курсу з підготовки тактичних груп патрульної поліції.
З успішним завершенням навчань їх привітав начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков: “Пишаюся тим, що в нас є такий підрозділ. У вас будуть серйозні й небезпечні затримання, виклики. Завжди вдосконалюйтесь і тренуйтесь, щоб бути у формі й виконувати поставлені завдання на відмінно”.

Радник відділу з правоохоронних питань посольства США Френк Герберт також привітав поліцейських з цим важливим кроком у кар’єрі: “Я сам провів багато років свого життя в лавах різних поліцейських структур США і знаю, яка це важка робота. Передусім, бажаю вам особистої безпеки. Дбайте про себе й про колег, з якими ви працюєте”.

Бажаємо колегам не зупинятися на досягнутому.

Вдосконалюємося, тренуємося й навчаємося, щоб працювати ще краще задля безпеки громадян.