Вчасний виклик столичних патрульних запобіг імовірній трагедії

“Моя 75-річна сусідка добу не виходить на зв’язок, двері не відчиняє. Допоможіть, будь ласка”, — таке повідомлення надійшло учора на лінію 102.

До патрульних звернулася мешканка одного з будинків на вулиці Петра Заломова та повідомила, що її сусідка вже добу не відчиняє двері й не відповідає на дзвінки. Також заявниця зазначила, що має ключі від оселі сусідки, оскільки доглядає за нею. Однак проблема в тому, що перші двері вона відімкнула, а от другі — заблоковані з середини.

Поліцейські, які прибули за вказаною адресою, декілька разів постукали та запитали, чи є хтось в середині. У відповідь вони почули слабкий стогін. Зважаючи на те, що громадянка, ймовірно, потребувала негайної медичної допомоги, а зволікання могло коштувати їй життя, інспектори вирішили здійснити аварійне відчинення дверей.

В одній із кімнат патрульні виявили напівпритомну жінку у безпорадному стані. Поліцейська Євгенія Буніна привела її до тями та надала допомогу. Водночас Володимир Луб викликав лікарів. Надалі жінку шпиталізували до лікарні з підозрою на інсульт.

Дякуємо заявниці за своєчасний виклик, а патрульним за допомогу й ще одне врятоване життя!