Врятоване життя та допомога хворій жінці: два виклики одного екіпажу львівських патрульних

Учора вдень патрульні Ігор Леньо та Володимир Грушецький прибули на вулицю Випасову. Їх викликала стурбована жінка, адже її подруга у телефонній розмові сказала, що не хоче жити й випила велику кількість таблеток.

Мешканка вказаної квартири не реагувала на стук у двері, на дзвінки також не відповідала. Підручними засобами поліцейські відчинили вікно, а коли підняли занавіски — побачили на ліжку нерухому жінку.

До патрульних приєдналася група швидкого реагування поліції й спільно з ними вони потрапили через вікно всередину. 52-річна жінка не орієнтувалася у просторі, а на столі лежали порожні блістерні упаковки від таблеток. На місце події негайно викликали швидку допомогу. Жінку шпиталізували до реанімації спеціалізованого медичного закладу.

Інший виклик надійшов цьому ж екіпажу патрульних за кілька годин. Небайдужа громадянка побачила на вулиці розгублену, дезорієнтовану жінку й викликала поліцейських.
65-річна жінка плуталася у відповідях, не могла пояснити, як потрапила до Львова. Поліцейські помітили у неї ознаки психічного розладу. Вдалося встановити, що жінка живе у Дублянах, Львівського району.

Патрульні відвезли її додому. Їх зустрів її син, який підтвердив здогади патрульних щодо стану здоров’я його матері. Сказав, що вже пів дня вони не могли її знайти й таке трапилося не вперше. Він подякував їм, що не залишили жінку напризволяще.

Дякуємо громадянам за вчасні виклики поліції, а патрульним за службу та допомогу.