Карантинні обмеження змотивували розвиток та популяризацію онлайн-формату навчання

Патрульні не стоять осторонь і також опанували нові підходи та методи дистанційного навчання. Нагадаємо, до карантинних обмежень шкільні офіцери поліції проводили заняття у школах та дошкільних навчальних закладах наживо. З переходом учнів на дистанційну форму навчання поліцейські перелаштували свою роботу в онлайн-формат.

Навчання дітей змалку поважати та дотримуватись законодавства — пріоритетне завдання шкільних офіцерів поліції. Під час своїх лекцій поліцейські навчають не лише нормам чинного законодавства, а й правилам поведінки вдома та на вулиці.

Патрульні постійно розширюють профілактичну програму та список актуальних тем, оновлюють їх та адаптують під виклики сьогодення.

Так, минулого тижня вінницькі патрульні провели онлайн-лекції з протидії кібербулінгу, а їхні білоцерківські колеги розповіли школярам про наслідки вживання наркотиків. В Одесі, Івано-Франківську, Краматорську та Хмельницькому інспектори прочитали онлайн-лекції з ПДР для пішоходів та безпечної поведінки дітей на вулиці.

Подібні навчання проводяться у кожному місті, де є патрульні поліція.

За детальною інформацією ви можете звернутись до шкільного офіцера поліції, який закріплений за вашою школою.