Коли кожна хвилина на рахунку: патрульні супроводжують дітей до лікарні

📍Учора в Хмельницькому патрульні зупинили водія автомобіля КІА за порушення швидкісного режиму. Кермувальник був дуже схвильованим та відразу розповів причину своєї швидкої їзди. У салоні його автомобіля сиділа жінка із 2-річною дівчинкою на руках, якій потрібна була термінова медична допомога. Дитина впала та сильно вдарилась головою, саме тому батько поспішав завезти доньку до лікарні.

Інспектори швидко прийняли рішення допомогти водію та його дитині та щоб не гаяти час та безпечно довезли дівчинку до медичного закладу.

📍Схожа ситуація сталась в Сумах, де патрульні супроводили до лікарні автомобіль з двома дітьми, які наковталися невідомих таблеток.

Сумські патрульні, як і їхні хмельницькі колеги, слідкували за дотриманням швидкісного режиму руху. Раптом біля них різко зупинився автомобіль, з якого вибіг водій. Стурбований чоловік повідомив, що двоє його дітей, дівчатка 4 та 6 років, наковталися невідомих таблеток. Їм стало зле, тож тато якнайшвидше віз їх у лікарню.

Увімкнувши червоно-сині проблискові маячки, патрульні розпочали супровід авто з дівчатками до лікарні.

📍Аналогічно діяли й рівненські колеги, коли учора ввечері біля міста Здолбунів до них по допомогу звернувся чоловік. Він повідомив, що в салоні автомобіля ВАЗ перебуває його малолітня онука, які стало зле вдома і час від часу вона непритомніє. Разом з батьками він віз її до лікарні, але хвилювався, що може не встигнути. Патрульні також вирішили супроводити дитину до обласної лікарні, а дорогою зв’язались з медиками та повідомили про свій приїзд.

Ці історії мають хороше закінчення — дітей вчасно доставили до медичних закладів, де їм надається медична допомога. Будьте певні, що кожен патрульний в такій ситуації буде діяти за таким алгоритмом, адже життя та здоров’я — найвища цінність ❤️