Сумські патрульні затримали чоловіка, що, імовірно, проник у магазин

https://www.facebook.com/sumypolice/videos/1744682182406045

Уранці в одному з магазинів на вулиці Сумсько-Київських дивізій спрацювала сигналізація. На цей виклик вирушили екіпажі управління поліції охорони та патрульних. За лічені хвилини вони були на місці події.

Пошкоджена захисна решітка та віконне скло свідчило про одне — до приміщення хтось проник. Згодом було виявлено записи з камер відеоспостереження, встановлених у приміщенні магазину. Вони й зафільмували, як двоє чоловіків через вікно потрапили в середину й перебували там не більш як півтори хвилини та намагалися заволодіти грошима з каси магазину. У пошуках “здобичі” правопорушники діяли швидко, адже знали, що спрацювала сигналізація. Чоловіки намагалися зламати навіть сейф, проте грошей так і не знайшли. Місце вчинення правопорушення вони залишили перед приїздом поліцейських.

Патрульні оперативно розпочали пошуки крадіїв. На сусідній вулиці вартові порядку помітили підозрілого чоловіка. Побачивши службове авто, він кинувся навтьоки. Наздогнавши та затримавши його, перше, що кинулося поліцейським в очі, були порізи на руках та одязі. Їх він отримав, ймовірно, залазивши в розбиту шибку.

Для з’ясування всіх обставин події патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) ККУ.