Команда патрульних взяла участь у змаганнях з рукопашного бою

З 15 до 17 березня у Сумах проходили змагання з рукопашного бою з-поміж збірних поліцейських команд Національної поліції України.

28 команд з усієї України змагалися за звання найсильнішої. Усього це близько 200 учасників, які демонстрували свої навички та вміння з рукопашного бою.

Команда Департаменту патрульної поліції вдруге брала участь у таких змаганнях та посіла 11 місце в загальному підсумку.

Володимир Домащенко з батальйону патрульної поліції Кременчука став переможцем у найпрестижнішій ваговій категорії — понад 90 кг.

У фінальному двобої з представником Донеччини Володимир отримав розсічення та програвав за очками, проте провів рішучу атаку, перевів суперника в партер та виконав задушливий прийом, чим змусив його здатися та достроково завершив поєдинок.

Патрульний з Білої Церкви Євгеній Папук та командир роти ТОР патрульної поліції в Івано-Франківській області Назар Смолярчук дісталися півфіналів у вагових категоріях до 65 кг та до 75 кг відповідно.

На шляху до півфіналів вони перемагали титулованих суперників і лише у безкомпромісних сутичках поступились у боротьбі за третє місце.

Справжнім тестом на витривалість та міцність характеру для Назара Смолярчука став поєдинок за вихід до півфіналу, який він провів з представником Харківщини. Лише після закінчення додаткового часу за рішенням суддів Назара визнали переможцем та за підсумками змагань нагородили дипломом “За волю до перемоги”.

За результатами цих змагань формуватиметься нова збірна команда, яка в цьому році візьме участь у Кубку Президента України з рукопашного бою, що відбудеться в столиці.