Патрульні Дніпра затримали осіб, які, імовірно, заволоділи авто таксиста

Днями спецлінії 102 надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем таксиста Daewoo Nexia, який приїхав на виклик клієнтів.

Патрульні виявили й зупинили вказаний транспортний засіб на вулиці 20-річчя Перемоги. За кермом авто перебував громадянин з ознаками алкогольного сп’яніння. А в салоні – жінка та чоловік, який утримував заявника.

Останній пояснив, що приїхав уночі, близько 1-ї години, на виклик на вулицю Немировича-Данченка. В авто сіли два чоловіки та жінка. Усі були нетверезі та поводилися неадекватно. Коли таксист повідомив, що відмовляється везти їх, один із замовників побив його. Потім разом із товаришем затягнув на заднє пасажирське сидіння, а сам сів за кермо й поїхав у невідомому напрямку.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили усіх трьох громадян до відділку поліції для з’ясування усіх обставин.

Кривдника потерпілого затримано в порядку ст. 208 КПК. Чоловікові загрожує відповідальність за ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Також на нього патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.