Поліцейські Криму викрили злочинну групу на збуті наркотиків через поштові відправлення

Підозрюваних викрили та затримали в одному з поштових відділень поліцейські ГУНП в АР Крим та м. Севастополі спільно з управлінням по боротьбі з наркотиками поліції Херсонської області та патрульними поліцейськими Криму.


У поліцію надійшла інформація про те, що невідомі особи через пошту займаються збутом канабісу в інші області України, використовуючи різні номери мобільних телефонів, дані інших осіб та мобільний месенджер.

Поліцейські встановили особи зловмисників та задокументували їхню злочинну діяльність. Під час санкціонованих обшуків за місцями мешкання фігурантів та місцями зберігання наркотичної речовини поліцейські вилучили ваги, вакууматор, мобільні телефони, ноутбуки, фасувальні матеріали та 29 кілограмів канабісу.


Підозрювані затримані у порядку ст. 208 КПК України. Їм вже повідомлено про підозру за ч.2, 3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ у скоєнні ними 6 епізодів кримінальних правопорушень. Слідчим суддею Херсонського міського суду одному із затриманих обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 250 тисяч гривень, іншому – цілодобовий домашній арешт. Санкція статті передбачає покарання у вигляді від 9 до 12 років позбавлення волі.