Хмельницькі поліцейські затримали трьох чоловіків, ймовірно, причетних до квартирних крадіжок на території кількох областей

Про те, що у будинку на вулиці Подільській підозрілі особи оглядають двері квартир, учора ввечері в поліцію повідомила пильна сусідка.

За вказаною адресою прибули патрульні роти ТОР. У дворі будинку помітили підозрілого чоловіка, який підпадав під опис заявниці. Інспектори його зупинили й під час поверхневої перевірки виявили у нього ключі та відмички.


Водночас двоє спільників чоловіка кинулися втікати на автомобілі Seat. У місті негайно оголосили план “Перехват”.

Спільними зусиллями поліцейських міста й області ймовірних квартирних крадіїв вдалося затримати на в’їзді у Старокостянтинів.

Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили й вилучили значну кількість, ймовірно, викрадених речей: ноутбуки, планшети, мобільні телефони, ігрові приставки, ювелірні вироби, годинники, грошові кошти і навіть елітні парфуми, а також знаряддя злому.


Наразі усіх трьох чоловіків поліцейські затримали в порядку ст. 208 КПК України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Слідчі дії тривають. Перевіряється причетність затриманих до вчинення аналогічних злочинів як на території Хмельницької, так і інших областей.