87 згортків з ймовірними наркотиками виявили патрульні роти ТОР Дніпра у громадян

25 лютого, на вулиці Мандриківській, поліцейські роти тактико-оперативного реагування помітили автомобіль Chevrolet, який порушив ПДР. Його зупинили. Громадянин за кермом надав патрульним водійське, але на фото документа був зовсім інший чоловік. Водій помітно нервував та поводився підозріло. Інспектори вирішили провести поверхневу перевірку транспортного засобу та чоловіка.

На передньому сидінні авто поліцейські виявили різнокольорові згортки, а поряд ваги, сліп-пакети та ізоляційну стрічку. На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила 64 згортки з порошком та пігулками, ймовірно, наркотичними. Зі слів затриманого, це метадон.

Того ж дня ще двох осіб, які розкладали “закладки” виявили ТОРівці на вулиці Кондратюка. Там до них звернувся небайдужий громадянин і повідомив, що бачив, як щойно біля будинків невідомі сховали якісь згортки.

Відпрацьовуючи прилеглу територію, патрульні виявили громадянина, схожого за прикметами. Помітивши охоронців порядку, той намагався сховатися, але його зупинили. На питання чи має він заборонені предмети чи речовини 21-річний чоловік повідомив, що він розповсюджує закладки й має 6 згортків з наркотичною речовиною.

Іншого громадянина з забороненими речовинами теж виявили неподалік. Той також повідомив, що заховав у своїй спідній білизні 17 згортків із наркотичною речовиною.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. Надалі у справі розбиратимуться слідчі.