Водій напідпитку намагався втекти від патрульних Чернігова

https://www.facebook.com/patrolpolice.chernihiv/videos/424113545522838

Під час патрулювання містом інспектори звернули увагу на автомобіль BMW, який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Подія трапилася на вулиці 1-го Травня ввечері 22 лютого. Інспектори подали водієві звуковий та світловий сигнал зупинитися, проте кермувальник його проігнорував і натиснув на педаль газу. Почалося переслідування.

Невдовзі поліцейські заблокували BMW у дворі між багатоповерхівками на вулиці Шевченка. Однак водій не залишав спроби втекти й, залишивши авто, чимдуж побіг. Проте патрульні виявилися спритнішими й затримали чоловіка.

У 26-річного чернігівця поліцейські помітили видимі зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Його доставили до медичного закладу, де він погодився пройти огляд. Результат виявився позитивним – 1,14 проміле.

Охоронці порядку склали на водія два адмінпротоколи: за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) та ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), а також винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП.