Дніпровські патрульні затримали чоловіків, що, ймовірно, проникли в чуже авто

Вчора в Амур-Нижньодніпровському районі до патрульних звернувся водій автомобіля Toyоta Landcruiser та повідомив, що двоє невідомих вдерлися до його авто та викрали гроші й банківські картки. Це сталося, коли чоловік був у магазині. В нього спрацювала сигналізація. Коли він кинувся до авто, то побачив, як ймовірні зловмисники від’їжджали на автомобілі Volkswagen Passat.

Поліцейські одразу стали на пошуки вказаного транспортного засобу. Незабаром його виявили на вулиці Шолохова. В салоні був лише водій. Як виявилося, згідно з базами даних МВС він перебуває у розшуку, оскільки переховується від органів досудового слідства.

Очевидці повідомили патрульним про те, що пасажир вказаного автомобіля вибіг з нього з сумкою та побіг у двори будинків неподалік. Охоронці порядку відпрацювали прилеглу територію і виявили, схожого за прикметами громадянина, який намагався сховатися від поліції, а також сумку, яку він викинув.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі виявили в сумці та транспортному засобі прилад Грабер, 5 мобільних телефонів, гроші, банківські картки, 2 пристрої для розбивання скла. Обох чоловіків доставили до відділку поліції.