Київські патрульні затримали осіб, які вивезли чоловіка до лісу та, ймовірно, вчинили розбій

Нещодавно у місті було введено план “Перехват”. Заявник повідомив, що незнайомці на автомобілі вивезли його до лісу. Там погрожували ножем, відібрали обручку та телефон. На щастя, чоловік зміг запам’ятати частину номерного знаку та описати автомобіль нападників.
Подія сталася неподалік площі Тараса Шевченка, близько 20-ї години.

За деякий час автопатрулям Солом’янського району надійшла інформація про те, що зловмисники можуть перебувати на території району обслуговування. Патрульні швидко розшукали автомобіль, описаний заявником, на бульварі Вацлава Гавела.

У салоні перебували четверо осіб, для затримання яких патрульним довелося застосувати фізичну силу та кайданки. У одного з чоловіків інспектори виявили телефон, описаний заявником, а у салоні автомобіля — обручку.

Один з затриманих намагався представлятися охоронцям порядку чужим ім’ям. Як з’ясували патрульні, він перебуває у розшуку за подібний злочин.

Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу Подільського управління поліції для з’ясування обставин події та надання правової кваліфікації діям затриманих.