Патрульні поліцейські допомагають громадянам, які потрапили в скрутне становище під час негоди

Від учора мобільні групи, які складаються з патрульних, рятувальників та дорожників, працюють на автошляхах державного та місцевого значення Одеської області, зокрема на трасі М 15 Одеса — Рені, задля оперативного реагування на надзвичайні події, пов’язані з негодою.

Протягом цієї ночі спільно з рятувальниками інспектори витягли 10 транспортних засобів, які на слизькій дорозі з’їхали в кювет. Також надали допомогу водіям великогабаритних автівок, які не могли здійснювати рух.

У сніговому полоні опинилися три рейсових автобуси з пасажирами. Патрульні та рятівники доклали всіх зусиль, аби витягти людей та надати їм всю необхідну допомогу.

Вночі, на автодорозі Одеса — Коблево, інспектори побачили на узбіччі дороги автомобіль Fiat, в якому перебували двоє людей. Водій розповів, що разом з дочкою їхав до Миколаєва. Дорогою автомобіль зламався, але допомогу викликати він не міг, тому що мобільний телефон розрядився.

Патрульні допомогли відбуксирувати транспортний засіб до найближчої АЗС. Чоловіка з донькою інспектори супроводили до населеного пункту та посадили на автобус до Миколаєва.

Ізмаїльські патрульні допомогли дістатися додому трьом підліткам, які йшли зі школи додому трасою М 15 Одеса — Рені. Дорогу дуже замело, й автобус, яким вони їхали, не міг продовжувати рух, тому діти вирішили йти додому пішки. Поліцейські посадили їх до службового авто та відвезли школярів додому.

Ми стежимо за ситуацією на дорогах усієї країни, оперативно інформуємо водіїв про можливі ускладнення русі. За необхідності обмежуємо рух вантажних транспортних засобів, аби мінімізувати затори та забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

Враховуйте погодні умови, будьте обережні й безпечних вам поїздок.