Закарпатські патрульні затримали нетверезого водія, який, імовірно, здійснив ДТП, побив потерпілого і втік з місця події

https://www.facebook.com/zakpolice/posts/1346055299065334

Патрульні отримали повідомлення про те, що між учасниками ДТП на місці пригоди зчинилася бійка. Це трапилося в Ужгороді, на проспекті Свободи. Прибувши туди, поліцейські виявили лише потерпілого, який повідомив, що інший водій скоїв ДТП з його авто Skoda, потім побив його і покинув місце події. Також він описав автівку та зовнішній вигляд порушника. Інспектори розіслали орієнтування іншим екіпажам на автомобіль ВАЗ 21099 та водія.

У цей час екіпаж, що перебував на вулиці Минайській, помітив розшукуване авто і зупинив його. Водій почав зухвало поводити себе і нецензурно висловлювався. Охоронці порядку помітили, що керманич має ознаки алкогольного сп’яніння, але чоловік відмовився від освідування. Також він відмовлявся виконувати законні вимоги патрульних поліцейських. Його затримали і доставили до Ужгородського відділу поліції.

Патрульні склали на порушника протоколи за ст.124 (Вчинення ДТП), ст.122-4 (Втеча з місця ДТП), ст.173 (Дрібне хуліганство), ст.185 (Злісна непокора у вимозі поліцейського), ст.261 (Адміністративне затримання) та ч.1 ст.130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.