Уроки онлайн і профілактичні бесіди на вулиці: шкільні офіцери поліції продовжують навчати дітей головних правил безпеки

Наразі карантин триває і школи перейшли на формат дистанційного навчання. За таким принципом проводять свої уроки й шкільні офіцери поліції.

Зокрема, патрульні Запоріжжя, Харкова й Кропивницького проводять онлайн-заняття з дітьми про основні правила безпеки в школі та вдома, спілкуються на тему булінгу, кібербулінгу в шкільному середовищі.

Львівські шкільні офіцери поліції проводять заняття у дитсадках, але на свіжому повітрі. Вони навчають малечу правилам дорожнього руху.

Тим часом шкільні офіцери поліції Кривого Рогу та Миколаєва проводять з дітьми та їхніми батьками профілактичні бесіди на вулиці.

Щоденно ШОПи виходять у місця, де відпочивають діти, та нагадують їм про важливість дотримання заходів безпеки під час катання та розваг на замерзлих річках міста, основні правила безпеки під час зимових ігор та правила дорожнього руху.

Діти залюбки спілкуються з патрульними.

Пам’ятайте, що шкільні офіцери — це насамперед друзі та порадники, до яких можна звернутися по допомогу чи отримати підтримку.