У Херсоні патрульні затримали ймовірного крадія мобільного телефону

Вулицею Нафтовиків іде чоловік, який вчора викрав у мене мобільний телефон — так повідомила стурбована херсонка вчора, близько опівдня, на лінію 102. За її словами, за день до того знайомий попрохав у неї гаджет, щоб зателефонувати. Однак повертати його не став і зник разом із мобільним.

Тоді жінка написала заяву до відділення поліції, а наступного дня з товаришем поїхали шукати вказаного знайомого. І тільки-но побачили його, відразу зателефонувала на 102.

На допомогу вирушив один з екіпажів патрульних. Інспектори зустріли заявницю на Миколаївському шосе. Жінка вказала на громадянина, який ішов узбіччям, тож охоронці порядку не зволікали.

Але чоловік побачив патрульних і пришвидшився. На вимогу інспекторів зупинитися він зірвався з місця й побіг. Намагаючись втекти, він забіг до одного з магазинів. Там охоронці поліцейські його наздогнали й затримали. Телефону чоловік не мав і пояснити де гаджет не міг.

Патрульні встановили, що 39-річний херсонець неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Його інспектори доправили до Дніпровського відділення поліції та передали слідчим.