Рівненські патрульні затримали ймовірних квартирних крадіїв

Сьогодні вночі патрульним надійшов виклик про незаконне проникнення до житла. Уважний заявник побачив, як невідомі особи проникли на балкон сусідів на 2 поверсі.

Він повідомив, що зловмисники вже, ймовірно, покидають помешкання і мають намір втекти. Патрульні, які оперативно прибули на місце події на вулицю Відінську, помітили чоловіка, який намагався уникнути спілкування з поліцейськими. Він не реагував на команди зупинитись та почав утікати дворами. Патрульні розпочали переслідування і на вулиці Вербицького затримали його із застосуванням кайданок. На місці затримання цього громадянина, а саме на території будівництва, під шифером, яким накрите підсобне приміщення, виявили грошові кошти та паспорт громадянки України.

Під час проведення поверхневої перевірки у громадянина виявили чорну сумку, в якій був фотоапарат. Пояснення, звідки в нього ці речі, чоловік не надав. Також під час переслідування поблизу будинку патрульні виявили ще одного підозрілого громадянина, який теж не міг пояснити причину свого перебування поблизу будинку.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло).