У чоловіка, який вчиняв домашнє насильство, патрульні Дніпра виявили заборонені речовини

Учора ввечері спецлінії 102 зателефонувала схвильована жінка і попросила допомоги поліції. Вона повідомила, що співмешканець погрожує їй розправою — хоче застрелити.

Патрульні оперативно прибули на місце події — до одного з будинків в Амур-Нижньодніпровському районі. З помешкання поліцейські почули крики про допомогу, тож не гаяли часу, а перелізли через паркан та кинулись до будинку. Там вони побачили, як чоловік намагається душити жінку, а поруч на підлозі — предмет, схожий на пістолет. Патрульні одразу припинили вчинення насильства і надягли на 39-річного громадянина кайданки.

Потерпіла розповіла охоронцям порядку, що це вже не вперше, і показала садна на руках, гематоми, та навіть шрами від вогнепальних та ножових поранень. Також вона повідомила, що раніше її співмешканець уже мав проблеми із законом, а ще вказала на те, що він продає наркотики.

З дозволу господарки будинку поліцейські оглянули кімнати і виявили банки та пакети з речовиною, схожою на наркотичну. А в іншому приміщенні на подвір’ї знаходились 7 кущів наркотичної рослини.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила виявлені речі. Чоловіка доставили до відділку поліції.