Автофіксація в дії: відтепер притягуються до відповідальності і водії-іноземці та власники авто на іноземній реєстрації

Ще один важливий крок на шляху до покращення безпеки на дорогах. Відучора система автоматичної фіксації реєструє перевищення швидкості та інші порушення ПДР, скоєні власниками та іноземцями, які ввезли автомобіль на номерах іноземної реєстрації

Відтепер, коли водій на такому авто в’їжджатиме в Україну, на кордоні його номерний знак та персональні дані вноситимуться в базу. Це дасть змогу системі автоматично знаходити дані порушника як тільки він перевищить швидкість чи вчинить інші порушення.

Коли ж порушник покидатиме територію України, то прикордонники вручать йому копію постанови, а також запропонують сплатити штраф.

Станом на 12 годину система вже зафіксувала 10 порушників швидкісного режиму на автомобілях з іноземною реєстрацією, власниками яких є іноземці, або особи-іноземці, які на них в’їхали на територію України. Тепер, під час перетину кордону, на них чекатимуть постанови.

Ми постійно удосконалюємось та розвиваємось, щоб зробити наші дороги безпечнішими та щоб кожний порушник відповідав за свої вчинки перед законом.