Патрульні нагадали дітям основні правила дорожнього руху

Враховуючи карантинні обмеження, бориспільська інспекторка групи зв’язків з громадськістю Юлія Семчук, проводить цікаві та корисні заходи для дітей на відкритому повітрі. Й сьогодні завітала на дитячий майданчик, що в центральному парку міста. Патрульна поспілкувалась з дітьми про важливість дотримання правил дорожнього руху.

З допомогою кольорової крейди разом з дітьми поліцейська поспілкувалась про сигнали світлофора й нагадувала дітям, на який з них потрібно переходити дорогу, а на який варто почекати. Також нагадала про те, як саме потрібно переходити по пішохідному переходу якщо ти керуєш велосипедом.

По завершенню діти отримали цікаві та корисні листівки у який зазначені основні правила у випадку, якщо ти пішохід, пасажир чи керуєш велосипедом.

Шановні батьки, поговоріть зі своїми дітьми про безпеку на дорозі, пройдіть із ними звичним для вас маршрутом, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І, звичайно, дотримуйтеся правил самі, адже найкраще навчання – це наш приклад правильної поведінки.