Черкаські патрульні по гарячих слідах виявили ймовірного крадія скутера

Учора ввечері на спецлінію 102 надійшло повідомлення про викрадення скутера. Прибувши на місце події, заявник повідомив патрульним, що залишив транспортний засіб біля офісу, що на бульварі Шевченка. Але за деякий час виявив його відсутність. Утім, скутер мав GPS-трекер, який показував приблизний рух транспортного засобу.

Екіпажі патрульних були орієнтовані на пошуки зловмисника. Під час патрулювання території останнього місця знаходження скутера, на вулиці Сурікова інспектори виявили автомобіль Volkswagen. Підійшовши ближче, у салоні авто помітили скутер, схожий за орієнтуванням. Оскільки водія не було, патрульні вирішили обстежити прилеглу територію та помітили чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з ними. Під час спілкування чоловік помітно нервував та намагався щось викинути з кишені куртки.

Відповідно до ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію” інспектори застосували до особи превентивний захід поверхневу перевірку. У чоловіка виявили ключі від автомобіля Volkswagen, в якому був викрадений скутер.

На місце події охоронці порядку одразу ж викликали слідчо-оперативну групу. Ймовірного крадія доставили до Черкаського відділу поліції та передали слідчому для з’ясування всіх обставин події.