Нетверезий водій-рекордсмен вчинив ДТП і втік із місця: патрульні Херсона притягнули порушника до відповідальності

Виклик про ДТП на вулиці Миру отримали патрульні вчора близько 18-ї години. Заявниця повідомляла, що з її автомобілем Chevrolet Lacetti зіткнувся Peugeot 308. Жінка також вказала, що той навіть не зупинився і поїхав із місця пригоди.

Указаний Peugeot інспектори знайшли неподалік – в одному з дворів на тій же вулиці. Там же перебував і водій. Транспортний засіб мав характерні механічні пошкодження.

У чоловіка поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Він не опирався й визнав, що вживав спиртне. Спочатку казав, що пив пиво. Потім – горілку.

Урешті громадянин погодився пройти огляд за допомогою алкотесту “Драгер” на місці.

І результат перевірки здивував усіх. Адже прилад показав три стрілочки. Відповідно до технічної документації, це означає, що водій керував із показником більше 5 проміле, коли допустима норма 0,2 проміле.

До того ж чоловік не надав водійського посвідчення.

Також інспектори встановили, що під час руху він не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не витримав під час зустрічного роз’їзду інтервал і скоїв зіткнення із зазначеним Chevrolet Lacetti.

Тож на 51-річного херсонця патрульні склали адмінматеріали за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ч. 1 ст. 126 (Керування без відповідних документів) та ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Його автомобіль поліцейські евакуювали на арештмайданчик.