Миколаївські ТОРівці затримали осіб, ймовірно, причетних до розповсюдження закладок

Учора на службовий планшет патрульним надійшов виклик про підозрілих осіб, які щось шукають біля приватних будинків на вулиці Передовій. Також заявник повідомив, що, ймовірно, особи приїхали на автомобілі Daewoo, який припаркований у сусідньому провулку. На виклик прибули патрульні роти ТОР, де й виявили осіб за орієнтуванням. Чоловік із жінкою помітно нервували та не змогли пояснити патрульним, що саме вони тут роблять.

Провівши згідно ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію” поверхневу перевірку, ТОРівці виявили в осіб декілька згортків перемотаних ізоляційною стрічкою з невідомою речовиною всередині.

Ще 33 згортки патрульні виявили в автомобілі, на якому приїхали чоловік із жінкою. Зі слів затриманих, у згортках містяться наркотичні речовини, а саме, так звані “солі” та канабіс. Також вони показали поліцейським місця на сусідніх вулицях, де вони вже зробили так звані “закладки”. Загалом було виявлено майже 60 згортків з, ймовірно, наркотичними речовинами.

На місце ТОРівці викликали слідчо-оперативну групу Інгульського відділу поліції. 30-річного громадянина та 23-річну громадянку передали слідчим задля з’ясування всіх обставин події.