Чайківські патрульні затримали нетверезого водія, який пропонував їм неправомірну вигоду

Учора, близько опівночі, на 16 км автодороги Київ — Чоп, патрульні зупинили водія транспортного засобу Nissan Primastar за порушення ПДР.

У водія-порушника поліцейські помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння – запах алкоголю з порожнини рота, почервоніння обличчя, нечітка мова. 30-річний водій погодився пройти огляд на місці зупинки. Результат – 1,91 проміле, що більше як 9 разів перевищує допустиму норму алкоголю в крові.

Громадянину повідомили, що на нього буде складено протокол про адміністративну відповідальність. Аби уникнути відповідальності за скоєне порушення, чоловік запропонував патрульним хабара. Інспектори неодноразово попереджали його про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, проте водій наполягав на своєму. Порушник поклав на сидіння службового авто 100 доларів США.

Патрульні затримали чоловіка та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. На водія інспектори склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння)КУпАП.