Львівські патрульні затримали осіб, які, ймовірно, пограбували таксиста

Учора, близько 23-ї години, до патрульних на стаціонарному посту поліції у Зимній воді звернувся водій таксі й сказав, що його пограбували.

Зі слів потерпілого, троє клієнтів сіли в його автомобіль на вулиці Зубрівській та згодом, приставивши ніж до горла, заволоділи золотим ланцюжком.

Заявник розповів, що особи виявили бажання поїхати у селище Куликів, де один з чоловіків вибіг, ймовірно, за наркотичними речовинами, а інші двоє здійснили грабіж. Після скоєного, особи продовжували погрожувати. Він привіз зловмисників до Львова і возив їх різними аптеками.

На перехресті вулиць Наукова — Кульпарківська особи попросили вкотре зупинитися і, коли вони вийшли, таксист різко рушив з місця і поїхав геть.

Під час поверхневої перевірки автомобіля, патрульні виявили особисті речі одного із ймовірних грабіжників: мобільний телефон, павербанк, блокнот та паспорт на ім’я 41-річного львів’янина. Інспектори встановили, що він раніше судимий.

Поліцейські опитали потерпілого.Невдовзі двох осіб, ймовірно, причетних до злочину затримали. Їх упізнав потерпілий. Місцеперебування третього встановлюють.

Попередня кваліфікація події за ч.2 ст.186(Грабіж здійснений за попередньою змовою групою осіб) ККУ. Карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.