Херсонські патрульні роти ТОР затримали херсонця, який, намагався перекинути невідомі речовини через огорожу слідчого ізолятора

Інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали вчора повідомлення про можливу спробу доставки до слідчого ізолятору заборонених речовин. За інформацією, планувалося перекинути пакунок через паркан установи.
Близько 20-ї години на вулиці Перекопській патрульні помітили автомобіль Ford Mondeo. Транспортний засіб зупинився неподалік огородження, звідти вийшов чоловік і швидким кроком, постійно озираючись, пішов у напрямку паркану.
Охоронці порядку спільно зі співробітниками слідчого ізолятору зупинили його й провели поверхневу перевірку.
Громадянин тримав у руках згорток. В ньому поліцейські виявили пакетики з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, та кристалічною речовиною білого кольору, схожою на амфетамін. Патрульні затримали 28-річного херсонця й викликали на місце слідчо-оперативну групу. Також інспектори встановили, що громадянин вже має кримінальне минуле.
Під час поверхневої перевірки автомобіля ТОРівці виявили у водія пістолет, схожий на вогнепальну зброю.
Обох чоловіків передали слідчим Херсонського відділу поліції. Виявлене вилучили для проведення експертизи. Ведуться слідчі дії.