У Вінниці поліцейські затримали чоловіка з предметами, схожими на зброю, та, ймовірно, наркотичними речовинами

Вчора ввечері на вулиці Богдана Ступки патрульні зупинили автомобіль Opel Astra на іноземній реєстрації. Під час перевірки документів водія інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння: пальці рук тремтіли, а зіниці очей не реагували на світло.

Кермувальнику запропонували проїхати до медичного закладу для перевірки в лікаря-нарколога, однак той відмовився в присутності 2-х свідків. Натомість, чоловік почав помітно нервувати, через що патрульні вирішили провести поверхневу перевірку його автомобіля.

В результаті, у лівих водійських дверцятах виявили згорток з речовиною невідомого походження, а в рюкзаку на задньому сидінні – пластикову єсність з речовиною синього кольору, походження якої водій пояснити не зміг.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Під час проведення слідчих дій в автомобілі також виявили знаряддя для відкриття замків, прилад для вживання наркотичних речовин, електронні ваги, мобільні телефони, планшет та 2 предмети, схожі на пістолети.

На 37-річного правопорушника патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.
Слідчі ж встановлюють всі подальші обставини справи.