Завдяки небайдужості водія таксі патрульним Чернігова вдалося запобігти пограбуванню на АЗС

Сьогодні близько 2-ї ночі на лінію 102 надійшло повідомлення, що на проспекті Миру у приміщенні автозаправної станції сталося пограбування. За словами заявника, до приміщення АЗС забігли двоє невідомих, схопили товар, що лежав на полицях у торговельній залі, та втекли.

За кілька хвилин з моменту надходження інформації про подію на місце прибули два екіпажі патрульної поліції. Патрульні з’ясували, що невідомі, які можуть бути причетними до скоєння пограбування, приїхали на таксі, яке чекало їх ззовні.

Водій таксі, який привіз на автозаправку невідомих, був на місці, а в салоні його авто перебував один з утікачів. Таксист розповів охоронцям порядку, що коли його пасажири вибігли назовні, а за ними бігли працівники АЗС, зрозумів, що сталося щось протиправне. Брати у цьому участі він не хотів, тому, коли один з невідомих заскочив в салон таксі, водій заблокував його всередині до приїзду поліції. Другий пасажир утік.

Патрульним вдалося встановити місце перебування особи, що втікла. За деякий час він вже був на місці події. Туди ж викликали слідчо-оперативну групу.