У Кропивницькому патрульні затримали водія напідпитку, який зніс електроопору

Під час патрулювання містом інспектори помітили автомобіль УАЗ, який рухався у темну пору доби з несправними фарами. Подія трапилась вчора близько 1-ї години на вулиці Січова.

На вимогу зупинитись водій вдався до втечі. Проте невдовзі він не впорався з керуванням і наїхав на електроопору, яка впала на його УАЗ.

Патрульні відсторонили водія від керування автівкою. У салоні було троє пасажирів, серед них – одна дитина. Поліцейські перенесли хлопчика у безпечне місце, оскільки була небезпека травмуватись. На місце події патрульні викликали швидку медичну допомогу та слідчого.

Також інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, але він забажав пройти огляд у лікарні. Результат – 1,89 проміле. Це майже у 10 разів перевищувало допустиму норму.

На 29-річного водія патрульні склали ряд адмінматеріалів: за ч.2 ст.122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами), ч.1 ст.122-2 (Невиконання вимог на зупинку), ч. 2 ст.126 (Керування авто особою, яка не має такого права), ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Про пошкодження електроопори інспектори повідомили відповідні служби, які провели роботи з усунення небезпеки.