Сумські ТОРівці затримали ймовірного “закладчика”

Учора, близько 18-ї години, під час патрулювання вулиці Серпневої, інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) побачили громадянина, який розпивав спиртні напої в громадському місці. Поліцейські вирішили провести з ним профілактичну бесіду з метою припинення правопорушення.

Коли охоронці порядку підійшли до чоловіка, той різко зняв з себе сумку та поклав її на тротуар. Спілкуючись з поліцейськими громадянин сильно хвилювався та досить дивно поводився. Перевіривши його особу за наявними базами, патрульні встановили, що 26-річний сумчанин мав проблеми з законом у сфері обігу наркотиків. Щойно патрульні повідомили, що проведуть відносно нього поверхневу перевірку та попрохали забрати сумку, аби підійти до службового авто, як чоловік, схопивши сумку, кинувся навтьоки.

Інспектори швидко наздогнали та затримали його. Після цього він зізнався, що в сумці знаходиться чимала кількість наркотичної речовини. На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції, які вилучили понад 100 згортків з, ймовірно, наркотичною речовиною, схожою на канабіс та PVP-сіль.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних речовин) ККУ.