Патрульні Кропивницького відсторонили від керування авто водія напідпитку, який катав трьох дітей

https://www.facebook.com/kroppolice/videos/2708327982779880/

Патрулюючи містом, інспектори виявили автомобіль Citroen C-Elysee, водій якого порушив правила дорожнього руху. Подія трапилась вчора близько 16-ї години на вулиці Варшавській.

На законну вимогу патрульних зупинитись, водій лише збільшив швидкість і вдався до втечі. При цьому рухався заднім ходом, чим наражав на небезпеку не тільки себе, а й своїх пасажирів – трьох хлопчаків. На щастя, від такої агресивної їзди ніхто не постраждав, проте діти сильно налякались.

Під час розмови патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду за допомогою алкотестера – 2,07 проміле, що у 10 разів перевищило допустиму норму. Також у чоловіка не було реєстраційного документа на автівку.

На 45-річного водія Citroen патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Пам’ятайте, тверезий водій – відповідальний водій. Будьте готові відповідати за власне життя і здоров’я своїх пасажирів.