Патрульні Лисичанська склали два протоколи на водійку, яка вже тричі притягалась до відповідальності за керування у нетверезому стані

“А ми вже пересіли!”. Саме з такої фрази розпочалось спілкування водійки з патрульними, які зупинили її автомобіль за порушення ПДР на вул. Героїв Сталінграду.

Під час перевірки документів у громадянки з’ясувалось, що судом вона позбавлена права керувати автомобілем на 10 років за те, що тричі протягом одного року сідала за кермо у нетверезому стані.

Під час спілкування з жінкою, поліцейські відчули від неї різкий запах алкоголю, а також виявили інші ознаки алкогольного сп’яніння. Що вживала алкоголь, громадянка не заперечувала та погодилась пройти перевірку на стан сп’яніння за допомогою алкотестеру. Двом свідкам та поліцейським алкотестер продемонстрував результат у 1,9 проміле, що майже у 10 разів перевищував норму.

За керування у стані сп’яніння водійка отримала від патрульних протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП та постанову за керування без відповідних документів за ч. 4 ст. 126 КУпАП. Цього року за кермо у нетверезому стані вона сіла вперше. Інспекторам громадянка пообіцяла, що скористається послугами тверезого водія та за кермо сідати не буде.

Та вже за 20 хвилин екіпаж патрульних за порушення ПДР знову зупинив на дорозі вже знайомий автомобіль. За кермом поліцейські виявили ту ж водійку. Свій вчинок жінка пояснила тим, що їхати їй недалеко, та потрібно лише звернути на сусідню вулицю.

Цього разу процедура огляду на стан сп’яніння проводилась у медичному закладі. Лікар зафіксував 1,62 проміле алкоголю в організмі водійки.

Від патрульних громадянка отримала ще один протокол за керування у нетверезому стані та ще одну постанову за керування без документів.