Світлини з українськими патрульними, рятувальниками й медиками – у спеціалізованому журналі Міжнародної асоціації жінок-поліцейських

Світлини з українськими поліцейськими, рятувальниками й медиками – у спеціалізованому журналі Міжнародної асоціації жінок-поліцейських #IAWP, який читають правоохоронці з усього світу.

На обкладинці – старший лейтенант поліції Ярослава Крамаренко, начальник відділу зв’язків з громадськістю Патрульна поліція Кременчука, представниця УАППО та лікар педіатр-ендокринолог Ірина Роман, заступниця директора Кременчуцької міської дитячої лікарні. Також у статті про роботу поліцейських під час пандемії використано світлини з дільничними офіцерами Поліція Івано-Франківської області Ольгою Качур та Олегом Вільчиком.

Черговий випуск журналу присвячений боротьбі з епідемією #COVID19. Українські правоохоронці разом зі світовою спільнотою вимушені пристосовуватися до нових реалій, а вплив глобальної пандемії на місцевому рівні відчуває кожен службовець. Соціальне й фізичне дистанціювання, масковий режим, суворіші правила гігієни – тепер з нами надовго. Окрім цього, зростає загальна потреба людей у відчутті безпеки, тож роль правоохоронних органів в Україні та світі стає вагомою як ніколи досі.

Пишаємося колегами та дякуємо всім правоохоронцям і медикам, які щоденно борються з викликами і докладають зусиль для подолання наслідків епідемії коронавірусу в усьому світі.