Нетверезий чоловік сів за кермо і хотів відкупитись від патрульних Вінниці 500 доларами США

16 червня, близько 5:30, на вулиці Пирогова патрульні помітили автомобіль BMW, який був припаркований біля ринку “Урожай”. Біля автівки зібралась невелика компанія, дехто з них мав ознаки алкогольного сп’яніння, в тому числі і водій BMW. Інспектори попередили, що сідати за кермо в нетверезому стані не припустимо, а чоловік запевнив, що чекає тверезого водія. Після цього інспектори поїхали далі виконувати свою роботу.

Через деякий час цей же автомобіль охоронці порядку помітили на вулиці Келецькій – за його кермом знаходився той же чоловік, який обіцяв за кермо не сідати. Патрульні подали сигнал про зупинку.

Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився на місці в присутності 2-х свідків. Натомість, під час складання на нього адмінматеріалів декілька разів пропонував поліцейським хабар: спочатку в розмірі 300 доларів США, а згодом 500 доларів. Тричі патрульні попереджали його про кримінальну відповідальність за такі дії і, зрештою, викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

На 21-річного водія BMW патрульні склали протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ст. 126 (оскільки він не пред’явив водійське посвідчення) КУпАП. Далі справою займатимуться слідчі.