Водій з ознаками алкогольного сп‘яніння утікав від автопатруля та зупинився у кюветі: на керманича склали адмінматеріали

https://www.facebook.com/kyivpatrol/videos/617724278837913/

Сьогодні вночі на проспекті Голосіївському, У Києві, патрульні помітили автомобіль Daewoo, що небезпечно маневрував на дорозі. Інспектори вийшли зі службового авто під час очікування зеленого сигналу світлофору та підійшли до водія, з вимогою зупинитися, згідно правил дорожнього руху.

Слухати охоронця порядку водій не був налаштований, натомість рушив на червоний сигнал. Патрульні поїхали за ним. Водій на великій швидкості проїхав ще три червоних сигнали світлофора, але не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Після чого водій і пасажири намагалися втекти з місця, однак патрульні їх затримали.

64-річний водій перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився у присутності свідків. Також патрульні з’ясували, що громадянин не має при собі документів, необхідних для керування транспортним засобом.

Інспектори склали на громадянина протоколи за ч. 1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою без посвідчення водія відповідної категорії) КУпАП. Патрульні евакуювали автомобіль Daewoo на штрафмайданчик.