Порушив ПДР, бо поспішав до клієнта: патрульні зупинили водія одного з сервісів перевезень з ознаками наркотичного сп‘яніння

Учора на Харківському шосе у Києві співробітники відділу організації дорожнього за порушення ПДР зупинили автомобіль Skoda. Керманич автомобіля не виконав вимоги дорожнього знаку “Рух праворуч” та здійснив рух ліворуч.

Чоловік пояснив своє порушення тим, що поспішає до клієнта і хотів зекономити трішки часу. Спілкуючись з громадянином, інспектори помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі у встановленому законом порядку, на що він відмовився.

На 26-річного керманича поліцейські винесли постанову за ч.1 ст.122 (Порушення вимог дорожніх знаків) та протокол за ч.1 ст.130 (Керування з ознаками сп’яніння) КУпАП.

Шановні громадяни! Якщо ви помітили, що водій, який надає послуги з перевезення має ознаки сп’яніння, просимо вас телефонувати на службу 102. Адже, нетверезий керманич — це загроза для життя та здоров’я всіх учасників дорожнього руху!