Водій з ознаками сп’яніння потрощив три автівки та намагався втекти: патрульні Києва склали на керманича адмінматеріали

https://www.facebook.com/kyivpatrol/videos/2900166070068500/

Сьогодні вранці поліцейським надійшов виклик про ДТП у Дніпровському районі столиці.

Попередньо встановлено, що керманич транспортного засобу ВАЗ, не обрав безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем Dacia. Внаслідок чого, обидва авто отримали механічні пошкодження.

Замість того аби зупинитися, водій автомобіля ВАЗ продовжив рух. Але, не проїхавши й кілометру, вчинив ще одне ДТП. За попередньою інформацією, кермувальник ВАЗу не обрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції, як наслідок, не впорався з керуванням та пошкодив ще дві автівки: ВАЗ та Volkswagen.

Окрім того, спілкуючись з 37-річним водієм транспортного засобу ВАЗ, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння, результат — 1,24 проміле, що перевищує дозволений рівень у 6 разів.

Також, поліцейські виявили у кермувальника відсутність поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката “Зелена картка”).

На водія патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме: постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів), протокол за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння), 2 протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та протокол за ст. 122-2 (Залишення місця ДТП) КУпАП.