Патрульні Одеси затримали чоловіка, який незаконно проник на затонуле судно, погрожував зброєю та чинив опір поліцейським

Звичайна зміна для патрульних, на жаль, може закінчитися по-різному. Щодня існує величезна небезпека для життя і здоров’я, чи то від кулі, гранати, ножа, чи то від нетверезого водія за кермом.

Денна зміна в Одесі, яка не віщувала жодної біди. Сьогодні екіпаж патрульних заступив на патрулювання й отримав виклик.

До поліції звернулись працівники рятувально-водолазної служби та повідомили про чоловіка, який проник на затонуле судно Delfi.

Коли патрульні прибули на виклик, вказаний чоловік вже був на пірсі. Спілкуючись з інспекторами, громадянин поводив себе агресивно та повідомив, що має із собою пістолет.

Охоронці порядку неодноразово вимагали від чоловіка покласти зброю на землю, проте він ніяк не реагував. Коли поліцейські почали затримувати порушника, він чинив опір патрульним та під час затримання поранив поліцейського ножем в ногу. Щоб вгамувати чоловіка до нього застосували спецзасіб — кайданки.

Поліцейський отримав колоту рану ноги, лікарі надали йому необхідну допомогу.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Зброю вилучили на експертне дослідження. Також, за попередньою інформацією, чоловік поцупив із затонулого корабля канати. Наразі з’ясовуються усі обставини події.