У Львові літній чоловік хотів покінчити з життям, однак патрульні й сусіди запобігли цьому

https://www.facebook.com/patrolpolice.gov.ua/videos/564776787485994/

“На балконі другого поверху, що на вулиці Чорновола, у Львові, особа похилого віку намагається вчинити самогубство”, – такий виклик вчора, близько 15-ї години, отримали патрульні роти ТОР від сусідів дідуся.

За лічені хвилини вони прибули на місце події. На балконі стояв чоловік, який намагався накинути зашморг на шию. Сусідка розповіла, що виявили дідуся, коли він вже задихався, а навколо шиї декілька разів був обмотаний дріт.

Поліцейські та сусіди почали спілкуватися з 79-річним чоловіком, переконуючи його цього не робити. Завдяки вдало підібраним словам, він відмовився від своїх намірів і викинув дріт з балкона, але поскаржився, що йому погано і він потребує допомоги медиків. На допомогу приїхав ще один екіпаж патрульних.

Оскільки двері в квартиру були зачинені, а потерпілий їх не відчиняв, патрульні Василь Маційовський та Юрій Покровський потрапили у квартиру через дах прибудови та помешкання сусідів.

Чоловік стояв на балконі і дуже зрадів, що до нього нарешті прийшли: “Добре, що ви прийшли. Я буду жити“. Патрульні передали дідуся лікарям швидкої.

Ми дякуємо небайдужим громадянам, які повідомили в поліцію про цей випадок. Вчасне звернення може врятувати життя.