Завдяки вчасно наданій домедичній допомозі вдалося врятувати чоловіка, який постраждав у ДТП

Днями патрульним Києва надійшов виклик про ДТП на проспекті Перемоги. Поліцейські негайно прибули за вказаною адресою та виявили понівечений автомобіль Kia.

За попередньою інформацію, водій транспортного засобу Kia, ймовірно, не дотримався безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням, внаслідок чого, здійснив наїзд на електроопору. Згодом, і в пасажира, і водія, інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Поряд з транспортним засобом інспектори виявили водія, який мав видимі ушкодження на голові й тілі та кровотечу. Екіпаж патрульних, що прибув на допомогу колегам надав домедичну допомогу чоловіку, швидко припинивши кровотечу.

А от з пасажиром автомобіля ситуація була набагато гіршою. Чоловіка затиснуло між сидінням, останній був у шоковому стані й взагалі не міг нічого говорити. Зважаючи на ушкодження, інспектори надягли йому шийний комір та підготували до евакуації. Спільними зусиллями медиків та поліцейських громадянина деблокували з автівки.

Чоловік мав закритий перелом та численні забої, на місці медики надали громадянину екстрену допомогу, після чого шпиталізували.

Ми пишаємося нашими колегами Костянтином Усатенко та Іллею Маркєловим, рішучі та професійні дії яких запобігли жахливим наслідкам. Бажаємо їм наснаги та нових досягнень.